Alegeți să fiți alături de copilul dumneavoastră redirecționând 2% din impozitul pe care îl datorați statului pentru anul fiscal 2015 către proiectele și programele derulate de Școala Gimnazială Adventistă Matca. Veți contribui astfel la dezvoltarea activității pe care o desfășurăm pentru o educație de calitate.

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcționa 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către ce organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.) dorește. Practic în acest fel transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit.

[av_notification title=’Atenție’ color=’orange’ border=” custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue81e’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-pz2i6′]
Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a bugetului de stat care este direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta!
[/av_notification]

Dacă doriți ca, prin direcționarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit statului pentru salariile din anul 2015, să sprijiniți activitatea Școlii Gimnaziale Adventiste Matca, completați și transmiteți, până la data de 15 mai 2016, doar unul din cele două documente de mai jos, în funcție de situația în care vă încadrați:

a) daca aveți doar venituri din salarii Anul la care se face referire în declarație este 2015, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2015, conform fișei fiscale. Nu vă faceți probleme dacă nu cunoașteți suma corespunzătoare a 2% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Puteți lăsa căsuța necompletată.

[av_button label=’Declarația 230′ link=’manually,https://scoalamatca.adventist.ro/documente/declaratia_230.pdf’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue82d’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-miqfa’]

[av_button label=’Instrucțiuni de completare Declarația 230′ link=’manually,https://scoalamatca.adventist.ro/documente/instructiuni_230.pdf’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue82d’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-dfg0m’]

b) daca aveți venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, venituri agricole, etc) Completați punctul III citind cu atenție instrucțiunile de la final. Anul la care se face referire în declarație este 2015, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2015, conform fișei fiscale. Nu vă faceți probleme dacă nu cunoașteți suma corespunzătoare a 2% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Puteți lăsa căsuța necompletată. Cei care obtin pe lângă salarii și alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obținut, inclusiv capitolul III “Destinația sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat”.

[av_button label=’Declarația 200′ link=’manually,https://scoalamatca.adventist.ro/documente/declaratia_200.pdf’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue82d’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-6ubr2′]

Datele de completare a declaratiilor:

Denumire entitate nonprofit: Filiala Asociației Bambi
Cod de identificare fiscală: 18177642
Cont Bancar (IBAN): RO94 RNCB 0142 1129 9409 0001

Vă mulțumim!