Cu flori în mână și cu emoții în suflet, cei 77 de copii înscriși la Școala Gimnazială Adventistă Matca au venit la deschiderea anului școlar, luni – 15 septembrie 2014. Evenimentul a fost o noutate pentru cei 9 copii înscriși în grupa mică și pentru cei 12 copii ce au pășit pragul clasei pregătitoare. Alături de părinți, rude, bunici, și cadrele didactice, au participat și invitații speciali pentru sărbătoare.

deschidere_an_scolar 2014_2Din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova a participat pastorul Florin Istrate care a reafirmat sprijinul Bisericii pentru educația adventistă ce se desfășoară în cadrul Școlii Gimnaziale Adventiste Matca, dar și faptul că reușita la învățătură a fiecărui elev este un motiv de bucurie pentru întreaga familie adventistă.

Liderii Bisericilor locale au fost prezenți deasemenea: pastorii Ionel Mardare – pastor Biserica Adventistă Matca I și Ionuț Nunu – pastor Biserica Adventistă Matca II, capelanul școlii.

Din partea Filialei Asociației Bambi care patronează școala, pastorul Liviu Avrămiea a afirmat că fiecare an școlar este un pas mai departe în studierea lumii frumoase pe care Dumnezeu a creat-o și de aici importanța materiilor studiate la clasă.

[justified_image_grid facebook_id=171346769613844 facebook_album=674309219317594]