Trei niveluri de învățământ pentru Școala Gimnazială Adventistă din Matca

Nerăbdători să înceapă din nou școala, preșcolarii și elevii, alături de părinți, au sosit în data de 16 septembrie 2013 în curtea Școlii Adventiste din Matca pentru a cunoaște noii dascăli. Emoția a fost și de partea cadrelor didactice care anul acesta s-au alăturat echipei școlii, aceasta datorită faptului că anul școlar 2013 – 2014 a adus ca și noutate autorizarea ciclului gimnazial, alături de cel primar autorizat în 2009 și cel preșcolar acreditat în 2011.

Emoția a fost și mai mare când, împreună cu primarul comunei Matca – domnul Nelu Costea, a sosit la deschiderea anului școlar și domnul deputat Mircea Toader. „Ați reușit să faceți o școală frumoasă! Sunt convins că toți copiii care învață aici vor fi în fruntea comunei Matca și veți reuși să deveniți oameni de nădejde ai comunității și ai țării.” ne-a declarat Mircea Toader. În cuvintele adresate celor prezenți, domnul primar și-a reafirmat susținerea față de Școala Gimnazială Adventistă Matca.

Din partea Inspectoratului Școlar Județean Galați a fost prezent domnul Inspector Marius Puțanu care a observat și apreciat dezvoltarea unității în ultimii ani. Biserica Adventistă a fost reprezentată de președintele Conferinței Moldova – Istrate Florin, și directorul Departamentului de Educație Conferința Moldova – Chirileanu Eugen, reafirmând sprijinul Bisericii pentru o educație adventistă de calitate.

Articol apărut și pe adventist.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *